0

Leren bondage hangkooi

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

De leren bondage hangkooi is gemaakt van meerdere zwartleren riemen, een bevestigingssysteem voor aan het plafond en een houten voetplateau. Op het moment dat je partner in de kooi stapt en zijn of haar gewicht op het voetplateau zet, worden de riemen door het gewicht aangetrokken. Het lichaam wordt steeds steviger omklemd totdat je partner met zijn of haar hele gewicht op het plateau staat. Je partner staat nu compleet gevangen in de leren bondage hangkooi en is volledig aan jouw overgeleverd.

Met je partner gevangen in de kooi, kun je beginnen met sensuele en erotische kwellingen om de seksuele spanning op te bouwen. Houd je van zachte strelingen en sensuele zoenen op gevoelige plekken of juist van stevigere aanrakingen met zelfs hier en daar een zweepslag? Met de leren bondage hangkooi kun je je seksuele fantasieën alle kanten op laten gaan. Nadat je je partner in een volledig staat van sensuele beroering hebt gebracht kun je de rollen omdraaien en jezelf helemaal overgeven aan de speelse folteringen van je partner. Met de leren bondage hangkooi ben je altijd verzekerd van een spannend seksavontuur met je partner.

Belastbaar tot 85 kilo. Gebruik altijd het juiste bevestigingsmateriaal, passend bij het type plafond! 

Alternatieven die wij aanraden
-
+