0

Sexperiments Sexy Severe - SM-set

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Volledig voorzien van een perfect gekozen verzameling van slinkse accessoires, voldoet de Sexperiments Severe set op een opwindende manier aan de wensen van de meest kinky spelers. Veelzijdig genoeg om zo'n beetje iedere erotische scène aan te vullen, zorgt de set ervoor dat avontuurlijke stellen alle kanten op kunnen. De set bevat vijf verschillende onderdelen om te ontdekken:

Een mooi paar klemmen die volledig aan te passen zijn wat betreft de knijpkracht. De klemmen bijten zachtjes de gekozen erotische zones. Het metaal van hoge kwaliteit is afgewerkt met zacht zwart rubber en zet zich makkelijk vast met een draai aan de schroef aan de bovenkant.

De cockring is gemaakt van veilig en stevig nikkelvrij metaal en zorgt voor een hoop mogelijkheden en een plezierig zwaar gevoel. Het metaal buigt uiteraard niet mee en is bestand tegen enthousiast gebruik. Zodra de ring op zijn plek zit rondom de schacht en ballen, alleen de schacht, of over de ballen, zorgen de sterke verklemming, ondersteuning en het sexy gevoel samen voor een onvergetelijke ervaring.

De buttplug is het perfecte speeltje voor zowel mannen als vrouwen en heeft een naadloos, zijdezacht oppervlak en een brede basis. Hij heeft een klassiek vormgeving voor het eenvoudig inbrengen en een heerlijk gevoel.

De zweep heeft een ball chain ketting die zeker voelbaar is als hij op de goede manier wordt gebruikt. Probeer eens om de koude kralen plagend over je partner's huid te slepen om de zenuwuiteinden wakker te maken vóór het uitdelen van intensere slagen.

De pinwheel is gemaakt om zachtjes over de huid te rollen, wat een opwindende sensatie veroorzaakt die compleet uniek en absoluut onvergetelijk is. Perfect voor alle soorten bondage en SM ervaringen. Dankzij de temperatuurgevoeligheid van staal kan het wiel worden opgewarmd of afgekoeld voor gebruik.

Alternatieven die wij aanraden
-
+