0

We-Vibe - Sync Under The Stars - Limited Edition

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Waar gebruik je de We-Vibe voor?
De We-Vibe Sync wordt gedragen door de vrouw. De vibrator heeft een U-vormig design waardoor hij zich op een aangename wijze vastzet op de G-spot en de clitoris. Beide uiteinden zijn voorzien van een krachtige motor waardoor de drager een intense stimulatie ervaart op de meest gevoelige plekken. Doordat de We-Vibe Sync compact is, kan de man zijn partner gewoon penetreren. Wanneer hij penetreert, zal ook de man de vibraties voelen. Daarnaast kan de vagina nauwer aanvoelen doordat de We-Vibe deels vaginaal wordt ingebracht. 

Hoe werkt de We-Vibe Sync?
De We-Vibe Sync is voorzien van 2 motoren met iedere 10 verschillende vibratiestanden. Je bedient deze koppel vibrator op 3 verschillende manieren:

Met de drukknop
De bovenste stimulator van deze sextoy is voorzien van een drukknopje. Door de knop in te drukken, schakel je direct naar de volgende stand. Dit een eenvoudige en snelle manier om de We-Vibe Sync te bedienen. Tijdens het daadwerkelijke gebruik kan dit lastig zijn. We adviseren je daarom de afstandsbediening altijd bij de hand te houden.

Met de afstandsbediening
Je ontvangt bij de We-Vibe Sync een afstandsbediening. Deze heeft een bereik van 3 meter. Met de afstandsbediening kun je eenvoudig de vibratiestanden aanpassen, zonder dat je de drukknop op de vibrator hoeft te gebruiken. Ook kun je ervoor kiezen om de afstandsbediening aan je partner te geven en zo de controle letterlijk aan handen te geven.

Met de We-Vibe App
De We-Connect app is een gratis app waarmee je de We-Vibe kunt besturen. Met de vibrator app kun je ook zelf patronen samenstellen. Ontdek de favoriete stand en creëer daarmee je eigen vibratiepatroon. De app werkt wereldwijd waardoor partners met een langeafstandsrelatie samen kunnen genieten zonder lichamelijk bij elkaar te zijn.

Wat maakt de Sync bijzonder?
De We-Vibe Sync is voorzien van een verstelbaar tussenstukje. Hierdoor kun je de vibrator op elke gewenste manier verstellen om hem zo perfect passend te maken voor jouw lichaam en jouw voorkeuren. Het verstelbare gedeelte is eenvoudig aan te passen, maar zal sterk genoeg zijn tijdens gebruik. Hierdoor blijft de Sync altijd in één positie, zodat jij dat niet hoeft te doen.

Hoe laad je de We-Vibe op?
Met het bijgeleverde oplaadstation laad je de We-Vibe eenvoudig en discreet op. Het laadstation is voorzien van een magnetisch contactpunt die moeiteloos contact maakt met de contactpunten op de We-Vibe zelf. Hierdoor is de sextoy altijd goed verbonden. Wanneer de We-Vibe correct is geplaatst, kan het kapje van het laadstation over de toy worden geplaatst. De toy is niet zichtbaar en kan zo overal worden opgeladen met de USB-kabel.  

Hoe reinig je deze sextoy?
Doordat de We-Vibe waterproof is, kun je hem eenvoudig en snel reinigen met water en toycleaner. Ook kun je ervoor kiezen om het seksspeeltje schoon te maken met een beetje milde zeep. Spoel de toy schoon, breng wat zeep of toycleaner aan en wrijf dit voorzichtig over de gehele vibrator. Spoel het vervolgens goed schoon. Wanneer er zeepresten achterblijven op je seksspeeltje, kan dit zorgen voor irritaties. Droog de We-Vibe daarna voorzichtig af. Wrijf niet, dep alleen totdat de toy helemaal droog is. Berg het daarna op in de bijgeleverde toybag.

Tip:
Om de penetratie aangenamer te maken voor beide partners, adviseren we je om een glijmiddel te gebruiken. Een glijmiddel zorgt voor een soepele penetratie wat weer zorgt voor meer comfort. Je ontvangt bij deze koppel vibrator een zakje We-Vibe Glijmiddel. Dit is in samenwerking met het bekende merk Pjur samengesteld. Wanneer het zakje leeg is, is het verstandig om alsnog glijmiddel te blijven gebruiken. We adviseren je daarom om gelijk een glijmiddel op waterbasis mee te bestellen. Hierdoor kun je ook wanneer je sample op is, blijven genieten. Pjur glijmiddel en andere glijmiddel vind je in onze drogist. 

Alternatieven die wij aanraden
-
+